Spaghetti n12 De Cecco au fost produse încă din 1957. Cuvântul spaghetti a apărut în urma cuvântului ,,spaghetto’’ care a avut diminutivul spago (sfoară) și se menționează ,,Minestra di Spaghetti’’ (supă de spaghetti) care este o pasta de mărimea unei sfori lungi și subțiri denumită ,,sopracapellini’’. Spaghetti sunt atât de versatile încât pot fi servite cu orice preparat, de la pește la carne, de la legume la brânzeturi, dar este de asemenea excelent servit doar cu ulei extra virgin de măsline și puțin parmesan.
Ingrediente
făină din grâu dur
Valori nutriționale per 100g
Energie 1490kj / 351 kcal
Grăsimi 1,5g
Acizi grași saturați 0,3g
Carbohidrați 69g
Zaharuri 3,4g
Fibre 2,9g
Proteine 14g
Sare 0g
Informații de păstrare
Păstrați într-un loc răcoros si uscat.
Țara originii:
Italia