Paste cu fructe de mare
- 19.11.2020
- Posted by Szasz Mirela
- 0 Comment(s)
Dacă tot a venit frigul și ne este deja dor de zilele însorite, de mare și mirosul ei specific, putem să o aducem în farfurie, cu o rețetă gustoasă și simplu de preparat care este foarte potrivită atât pentru un prânz cât și pentru o cină gustoasă.
Ingredientele de care aveţi nevoie sunt:
- o cutie de penne sau spaghete uscate, ai nevoie de 255 de grame de paste uscate pentru 3 persoane.
- o cutie de fructe de mare preparate în sos, congelate.
- ulei de măsline- 2 linguri.
- opțional puteți suplimenta cu sos de roșii concentrat pentru un plus de gust sau dacă pregătiți cina pentru mai multe persoane (în acest caz măriți și cantitatea de paste).
Spaghetti n12 De Cecco au fost produse încă din 1957. Cuvântul spaghetti a apărut în urma cuvântului ,,spaghetto’’ care a avut diminutivul spago (sfoară) și se menționează ,,Minestra di Spaghetti’’ (supă de spaghetti) care este o pasta de mărimea unei sfori lungi și subțiri denumită ,,sopracapellini’’. Spaghetti sunt atât de versatile încât pot fi servite cu orice preparat, de la pește la carne, de la legume la brânzeturi, dar sunt de asemenea excelente servite doar cu ulei extra virgin de măsline și puțin parmezan.
Pastele Tagliatelle n 203 sunt consumate în toată Italia și fac parte dintr-o lungă și plată familie de paste. Sunt originare din nordul Italiei, în special în regiunea culinară Emilia Romagna. Versatilitatea lor naturală este cea care le face să fie atât de gustoase cu tot felul de condimente. Sunt perfecte alături de pește sau sosuri, fie ele sosuri albe făcute din brânzeturi moi sau sosuri de roșii cu busuioc.
Celor care iubesc să mănânce pește și nu doresc să renunțe la gust, Findus le dedică fructe de mare mixte pentru primele feluri. Cele mai fragede și de calitate fructe de mare și condimente delicioase, gătite cu supă de pește autentică, pentru a vă oferi toată bunătatea și bogăția mării. Rețete cu o aromă unică și inconfundabilă, deoarece sunt preparate cu aceeași grijă pe care ai avea-o tu.
Este un ulei de înaltă calitate, care se remarcă pentru culoarea galben-auriu cu reflexe verzui și pentru mirosul curat de măsline cu nuanțe de tonuri ierboase. Aroma sa este plină, plăcută și echilibrată, fiind capabilă să satisfacă cele mai pretenţioase exigenţe, sporind gustul fiecărui fel de mâncare. Este ideal atât la gătit cât şi la salate.
Acest ulei extra virgin de măsline de culoare verde închis a fost extras la rece și are un parfum tipic de măsline proaspete. Este creat prin folosirea unei varietăți de măsline ce continuă să își mențină culoarea lor verde și gustul decisiv de fructe. Pentru a aprecia gustul său fructuos, recomandăm a fi folosit pentru a asezona salate, legume, pâine făcută la toaster etc
Uleiul de măsline extra virgin de la Redoro 100% Italian este unul de înaltă calitate datorită măslinelor atent selecționate și procesate astfel încât să se păstreze toată aroma și parfumul acestora. Astfel uleiul de măsline extra virgin este ideal împreună cu fripturi și legume.
O rețetă simplă și delicioasă, preparată cu roșii italienești coapte de soare și îmbogățite de roșii dulci Datterini. Preparat conform tradiției, fără a se adăuga conservanți, sosul de roșii Barilla are o aromă proaspătă și mediteraniană.
Pregătire reţetă:
Fierbeți cele 255 de grame de paste uscate. Puneți simultan produsul încă congelat într-o tigaie mare cu două linguri de ulei de măsline extra virgin și gătiți la foc mare cu capac timp de 6 minute. Scoateți capacul și gătiți încă 2 minute. Apoi, scurgeți pastele și lăsați 2-3 minute în tigaie pentru a se amesteca condimentele.
Acest preparat poate fi gătit și cu orez prefiert, urmărind indicațiile de mai sus.
La sfârşit puteți adăuga 2 mâini de rucola tăiată.
Poftă bună!