Istoria acestui soi datează de la începutul anilor 1900, când Nazareno Strampelli a început câteva teste experimentale pe câmpurile puse la dispoziție de marchezul Cappelli, obținând așa-numitele „semințe alese”. În cele din urmă, grișul călătorește în Dolomiti, unde apa din izvorul Latemar întâlnește priceperea producătorilor de paste Felicetti, care sunt membri Alce Nero, creând o pastă organică 100% italiană, ecologică, garantată de membrii grupului Alce Nero.
Ingrediente:
Griș de grâu dur biologic, apă.
Conține gluten.
Valori nutriționale per 100g:
Energie 1474kj / 351 kcal g
Grăsimi 1,4 g
Acizi grași saturați 0,3 g
Carbohidrați 72 g
Zaharuri 2,8 g
Fibre 3,2 g
Proteine 11 g
Sare 0 g
Informații de păstrare:
A se păstra la loc uscat și răcoros.
Țara originii:
Italia.