Când vine vorba de alimentație, ciupercile porcini sunt surse foarte bune de proteine și fibre dietetice, cu 100 de grame din aceste ciuperci furnizând 2 grame de fibre și 3 grame de proteine. Aceeași dimensiune de servire are doar 25 de calorii și absolut nici o grăsime. În ceea ce privește mineralele, aceste ciuperci sunt bogate în potasiu, calciu și fier, precum și vitaminele C, vitamina A și vitaminele complexe B. Există, de asemenea, anumiți antioxidanți în aceste ciuperci, cum ar fi beta-caroten și licopen.
Ingrediente
ciuperci porcini(boletus edulis și altele)75%, ulei vegetal din floarea soarelui, pătrunjel, usturoi, sare, aromă de îmbunătățire E621, arome, condimente, antioxidant E300, corector de aciditate E330
Valori nutriționale per 100g
Energie 236kj / 57 kcal
Grăsimi 3,7g
Acizi grași saturați 0,3g
Carbohidrați 1,0g
Zaharuri 1,0g
Fibre 2,4g
Proteine 3,8g
Sare 2,1g
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat.
Țara originii:
Italia