Este o brânză produsă doar cu lapte de oaie și ajunge la o greutate de aproximativ 2kg. sau 1,5kg. cca.
Brânza este plasată în celule speciale de maturare la o temperatură de aproximativ 4-7 ° C cu umiditate de 82%, unde este verificată și rotită constant. Aici se oprește până când a atins vremurile potrivite de întărire și o aromă puternică și uscată, după care este comercializată.
Când produsul este terminat, pasta este albă și, pentru gust, redescoperim o aromă dulce și delicată.
Ingrediente
Lapte de oaie, fermentenți lactici selectați, cheag de vițel, sare.
Coaja tratată cu conservanți E 235 E 203 coloranți E 172
Maturare minimă 180 de zile.
Valori nutriționale
Calorii 1573kjl/379 kcal
Proteine 24g
Carbohidrați 1g
zaharuri <0,5g
Grăsime 31g
acizi saturați 22 g
Sare 1,0g
Informații de păstrare :
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Se poate tăia minim 200-250gr.
Țara originii :
Italia.