Nduja este unul dintre produsele excelente din Calabria, tipic orașului Spilinga.
Se face cu carne de porc și ardei iute.
Pentru a savura aroma sa autentică, acesta poate fi savurat pe pâine fierbinte, crutoane și pizza.
Este, de asemenea, delicios pentru a îmbogăți felurile întâi sau combinate cu legume și leguminoase.
INGREDIENTE:
„Nduja 92% (grăsime de porc 42%, carne de porc 30%, ardei iute 25%, sare 3%) Ulei de măsline 8%
Nu conține ingrediente modificate genetic sau derivați din lapte.
Fără coloranți sau conservanți.
VALORI NUTRITIVE MEDII PE 100g
ENERGIE A PRODUSULUI ÎN KJ: 2199
ENERGIE ÎN KCAL: 532
GRĂSIMI: 50g
DIN CARE ACIDI GRASI SATURATI: 23g
CARBOHIDRATI: 0g
DIN CARE ZAHARURI: 0g
PROTEINE: 20g
SARE: 2.2g
Conservare departe de surse de căldură, odată deschis se depozitează in frigider și se poate consuma până in 30 de zile.
PRODUS FĂRĂ CONSERVANȚI ȘI FĂRĂ COLORANȚI.
Produs in Italia