Capere in sare – La Palma Capperi 1kg

37,60 lei

La Palma Capperi Saporiti

Caperele sunt folosite într-un număr mare de rețete italienești, cum ar fi piccata cu carne de pui, mânzat sau pastele puttanesca. Uneori, acest condiment este tratat cu saramură, mai degrabă decât prin murare. Gătitul cu capere reprezintă o noțiune de echilibrare a gustului lor picant, sărat și marinat cu ingrediente untoase, cu arome și texturi catifelate.

O altă utilizare a caperelor în bucătărie este toppingul pentru pizza. Puteți încerca o pizza acoperită cu mozzarella, ceapă roșie feliată și capere. Caperele sunt, de asemenea, garnitura tradițională a rețetei de carne de vită carpaccio. Acestea pot merge, de asemenea, perfect într-o salată de pui, salată de paste sau salată de cartofi, pe partea de sus a ouălor fierte umplute sau în salata clasică Nicoise. Merg chiar și într-un cocktail cu martini, în locul măslinelor.

 

Ingrediente

Capere, sare.

Valori nutriționale per 100g

Energie   124  kj /  29 kcal

Grăsimi    0,5 g

Acizi grași saturați   0 g

Carbohidrați 2,8 g

Zaharuri   1,9 g

Fibre     5,5 g

Proteine 3,4 g

Sare    31 g

 

Informații de păstrare

A se păstra la loc uscat și curat.

 

Țara originii:

Italia

Informații suplimentare

Greutate 1,100 kg
Deschide chat
1
Salut, cu ce te putem ajuta azi?