Classica Montana este prima carne gelificată cu certificare de produs ecologic (EPD), 100% carne din crescătorii italiane. Mai mult, ceea ce distinge carnea Montana este un lanț de producție în întregime italian, folosind doar partea slabă a mușchiului (doar 1,2% grăsime), care este gătită feliată și ambalată cu adăugarea gelatinei obținute din suc propriu natural. Este o alegere sigură și pentru celiaci.
Ingrediente
Supă de carne, carne de vită fiartă (35% echivalent la 63% de carne crudă slabă), agent de îngroșare (făină din semințe de șofrănel), conservanți nitriți de sodiu, gelifiant (agar-agar), fructoză, sare, miere, arome.
Fără gluten.
Valori nutriționale per 100g
Energie 245 kj / 59kcal
Grăsimi 1,2g
Acizi grași saturați 0,4g
Carbohidrați 0,6g
Zaharuri 0,5g
Fibre 0,5g
Proteine 11,0g
Sare 2,2g
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat. Odată deschis a se consuma în decursul zilei.
Țara originii:
Italia