Carne de vită uscată- Bresaole Pini Vali D or preț/100gr

32,30 lei

Carne secca della Valtellina Pini

Stoc epuizat

Categorii: , ,
Acest produs se feliaza la cerere, cantitatea minima care rezulta in urma taierii este o cantitate aproximativa cu cea comandata de dvs. Pretul afisat pe site este pentru 100 de grame de produs, acest pret se va aplica la cantitatea rezultata in urma taierii.

Acest produs nu poate fi achizitionat direct cu plata cu card online, ci doar ramburs, dupa ce ati fost informat de valoarea exacta a comenzii.

Carnea uscată este o specialitate din carne de vită, obținută prin uscarea la aer (după ce a stat la macerat cu sare si condimente specifice – nucșoară, scorțișoară), răstimp în care se întărește și își schimbă culoarea în roșu închis, intens, pierzând cam 40% din greutatea inițială.

Carnea de vită uscată este produsă cu cea mai bună parte din pulpa de vită, este maturată într-un climat ideal, și se oferă spre vânzare numai după atingerea maturității optime.

Timpii de preparare sunt esențiali in obținerea cărnii perfecte si depind de greutatea si de dimensiunea bucății de carne. Originară din Valtellina (nordul Italiei), este servita ca antipast feliată foarte fin. Se poate manca simplă, cu pâine frecată cu usturoi, sau se poate stropi cu câteva picături de ulei de măsline, suc de lămâie sau oțet balsamic si servi alături de o salată proaspătă, presărată cu parmezan si asezonată.

Ingrediente

carne de vită, sare, dextroză, arome naturale.

Conservanți = nitrit de sodiu, nitrat de sodiu.

Fără gluten.

Valori nutriționale per 100g

Energie    624 kJ/148 kcal

Grăsimi    2,5g

Acizi grași saturați     1,4g

Carbohidrați     0g

Zaharuri     0g

Proteine     31g

Sare      3,3g

O bucată are aproximativ 1,200-1,400kg.

Informații de păstrare

Conservare  0° +4° C.

 

Țara originii:

Italia

Informații suplimentare

Greutate 0,110 kg
Deschide chat
1
Salut, cu ce te putem ajuta azi?