Brânza Ferraro cu ardei iute este produsă în Sicilia, din lapte de oaie natural care a trecut doar prin primul proces de sărare, cu adăugarea ardeiului iute. A fost condimentată 15 zile. Este o brânză unică ce poate fi servită la micul dejun împreună cu legume proaspete pentru un plus de energie.
Produsul se porţionează la comandă, astfel cantitatea rezultată in urma porţionării, este cantitatea aproximativă comandată de dumneavoastră.
Ingrediente
Lapte de oaie pasteurizat, lapte pasteurizat, sare, ardei iute 3%, fermenți.
Produsele evidențiate pot provoca reacții persoanelor alergice sau intolerante.
Valori nutriționale per 100g
Energie 1885,53 kj / 438,70 kcal
Grăsimi 32,60g
Acizi grași saturați 18,10g
Carbohidrați 3,60g
Zaharuri 0,07g
Proteine 28g
Sare 1,57g
Informații de păstrare
Conservare +4 °+6° C.
Se poate tăia minim 200-250gr.
Țara originii:
Italia