Când vine vorba de alimentație, ciupercile porcini sunt surse foarte bune de proteine și fibre dietetice, cu 100 de grame din aceste ciuperci furnizând 2 grame de fibre și 3 grame de proteine. Aceeași dimensiune de servire are doar 25 de calorii și absolut nici o grăsime. În ceea ce privește mineralele, aceste ciuperci sunt bogate în potasiu, calciu și fier, precum și vitaminele C, vitamina A și vitaminele complexe B. Există, de asemenea, anumiți antioxidanți în aceste ciuperci, cum ar fi beta-caroten și licopen.
Ingrediente
Ciuperci porcini(boletus edulis), ulei de floarea soarelui, extract de drojdie, pătrunjel, usturoi, ,piper, sare, ceapă, arome, antioxidant: acid ascorbic, corector de aciditate: acid citric.
Valori nutriționale per 100g
Energie 338 kj / 81 kcal
Grăsimi 5,8 g
Acizi grași saturați 0,5 g
Carbohidrați 3,1 g
Zaharuri 0 g
Fibre 1,4 g
Proteine 3,5 g
Sare 1,5 g
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat.
Țara originii:
Italia