Gustul unic al hribilor nu se pierde. Savoarea, aroma și proprietățile ciupercii rămân neschimbate, garantând calitatea sa deosebită.
Hribii sunt un ingredient indispensabil pentru orice bucătărie. Pot reprezenta o garnitură simplă, pot fi folosiți pentru a crea un sos sau pentru a completa un fel de mâncare cu carne. Hribii uscați pot fi asortați cu diverse vinuri in funcție de modul in care sunt folosite in bucătărie: vin spumant daca este folosit ca sos; vin sec dacă este însoțit de preparate din carne roșie.
A se consuma doar după ce au fost rehidratate și gătite.
Ingrediente
Hribi uscate.
Valori nutriționale per 100g
Energie 1205,6 kj /286,2 kcal
Grăsimi 4,6 g
Acizi grași saturați 1,15 g
Carbohidrați 15,6 g
Zaharuri 13,8 g
Fibre 10g
Proteine 40,6 g
Sare 0,22 g
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat.
Țara originii:
Italia