Colomba fără fructe confiate si fără boabe de zahăr, cu chipsuri de ciocolată. Produs de cofetărie copt cu dospit natural.
Cozonac cu un aluat moale, făcută cu lapte italian proaspăt de calitate superioară, ouă de la găini crescătoare în aer liber și bogată în maxi picături de ciocolată. Acoperită cu glazură artizanală rafinată, fulgi de ciocolată și migdale întregi.
Ingrediente:
făină de grâu, 22,4% fulgi de ciocolată [zahăr, masă de cacao, cacao slabă, unt de cacao, emulgator: lecitină (soia)], glazură 13,8% (zahăr, făină de orez, floarea soarelui, făină de grâu, praf de albuș * 2,5% corespunzător la 0,3% din totalul ingredientelor, arome), unt, drojdie mamă naturală (făină de grâu – apă), zahăr, gălbenuș de ou * proaspăt 5,8%, lapte proaspăt pasteurizat de calitate superioară 3,4%, migdale 2,6%, sirop de zahăr invertit, emulgatori : mono și digliceride ale acizilor grași, sare, arome naturale.
Poate conține și alte nuci.
Valori nutriționale
Energie: 1790 kJ/428 kcal
Grăsimi: 23g
Acizi grași saturați: 12g
Carbohidrați: 46g
Zaharuri: 25g
Proteine: 7,8g
Sare: 0,34g
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat.
Țara originii:
Italia