Cozonac tradițional specific bucătăriei italiene, copt, după o rețetă tradițională.
Panettone si Pandoro sunt prăjituri tipice sezoniere, produse in toată Italia, dar originare din zona Milano (Panettone) si zona Verona (Pandoro).
Ingrediente
Făină de grâu moale de tip “0”, ouă proaspete, zahăr, unt, 4% lapte integral pasteurizat, drojdie naturală (conține grâu), fructoză, emulgatori: mono și digliceride ale acizilor grași (de origine vegetală), unt de cacao, sare, Arome.
Ingrediente plic de zahăr pudră (4%): zahăr – amidon de grâu – arome.
Poate conține nuci și soia
Valori nutriționale per 100g
Energie 1682kJ/ 402kcal
Grăsimi 19g
Acizi grași saturați 12g
Carbohidrați 49g
Zaharuri 23g
Proteine 7,9g
Sare 0,55g
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat.
Țara originii:
Italia