De Cecco “Pesto genovez” este rezultatul unei rețete exclusive de Heinz Beck. Produs în Liguria cu busuioc 100% italian, ulei de măsline extravirgin, nuci de pin și Parmigiano-Reggiano DOP, într-o formulă bogată care amintește de pesto de casă.
Ingrediente
Busuioc 37%, ulei extravirgin de măsline 36%, făină de acaju, brânză Parmezan Reggiano DOP 5%, sare, fulgi de cartofi, zahăr, corector de aciditate: acid lactic; antioxidanți: acid ascorbic
Valori nutriționale per 100g
Energie 1956kj / 475 kcal
Grăsimi 48,0 g
Acizi grași saturați 7,6 g
Carbohidrați 4,0 g
Zaharuri 2,5 g
Fibre 3,2 g
Proteine 5,1 g
Sare 3,7 g
Informații de păstrare
După deschidere a se păstra în frigider (+4°C) și a se consuma în 3 zile.
Țara originii:
Italia