În Calabria, în sudul picant al Italiei, cea mai antică metodă de păstrare a ardeilor este aceea în ulei. Inițial a fost cunoscut sub numele de ulei sfânt: cel mai bun ulei de măsline din fiecare epocă a fost donat instituțiilor religioase și ulterior, destinat acestui preparat special. Este produs prin macerarea în ulei de ardei iute uscat, adăugarea căruia dă o aromă marcantă. Prin extragere lentă, lungă de 30 de zile, suntem capabili să oferim un produs deosebit cu o aromă originală. Poate fi folosit pentru a aromatiza fiecare fel de mâncare. Recomandat celor care caută o variantă gustoasă a uleiului de măsline clasic. Excelent ca și condiment pentru pâine, paste, pizza, leguminoase, salate, carne prăjită și fructe de mare.
Ingrediente
Ulei de masline 99%, ardei iute 1%
Valori nutriționale per 100 ml
Energie 3717kj / 888 kcal
Grăsimi 98.7 g
Acizi grași saturați 15 g
Carbohidrați 0 g
Zaharuri 0 g
Proteine 0 g
Sare 2.0 g
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat.
Țara originii:
Italia