Acest produs face parte din linia Delicii din Calabria, un simbol al iubirii, dragostei pentru ardei iute, dragostei pentru natură. O linie de produse regionale tipice, în ambalaje originale și creative, perfectă pentru cei care iubesc aromele extrem de puternice și picante.
Printre aceste arome, nu ar putea lipsi faimosul nduja calabrez: un salam moale, tartinabil (denumirea provine din franceza „andouille”, cârnat) și hotărât picant.
Culoarea roșie predominantă este dată, de fapt, de ardeiul iute roșu uscat în mod natural, prezent în aluat împreună cu părțile grase ale porcului (untura din circumferință, umăr și coapsă).
Tipic și originar din zona Spilinga, astăzi este produs acum în toată regiunea.
Ideal pentru a se întinde pe pâine, este folosit și ca topping pentru pizza, bruschetta, ca sos pentru paste, ca ingredient pentru omlete.
Ingrediente
grăsime de porc, carne de porc, ardei iute calabrezi, sare în proporții variabile, ulei de măsline.
Valoarea Nutritivă
Valoarea energetică 2942kj/604cal.
Grăsime 60 g
Grăsimi saturate 32 g
Carbohidrați 9,6g
Zaharuri 1,0 g
Fibrele – g
Proteine 5,9 g
Sare 1,9 g
După deschidere, păstrați-l în frigider adăugând ulei și utilizați în termen de 2 săptămâni
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat.
Țara originii:
Italia