Fiind un pește gras, tonul este bogat în proteine de calitate, acizi grași omega 3, dar și importante cantități de vitamine din grupul B, vitamina D, vitamina A si minerale ( calciu, seleniu, fosfor). Studiile au demonstrat că persoanele care obișnuiesc să consume pește gras, prezintă mai puține riscuri de depresie sau de a dezvolta boala Alzheimer. Iar mazărea îi oferă un plus de aromă și gust.
Ingrediente
Mazăre 30%, ton 26%, apă, ulei de floarea soarelui, concentrat de roșii, cartofi, ceapă, sare, arome naturale de boia, condimente
Valori nutriționale per 100g
Energie 620 kj / 149 kcal
Grăsimi 9,8g
Acizi grași saturați 1g
Carbohidrați 5,4g
Zaharuri 0,9g
Fibre 0g
Proteine 8,2g
Sare 1g
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat.
Țara originii:
Italia