Drojdia uscată, numită și Criscito, este un produs natural care se obține prin amestecarea făinii de grâu moale de tip “0” și a apei, acidificată de un complex de drojdii și bacterii lactice, capabil să înceapă fermentarea aluaturilor pentru produsele de panificație și produse de patiserie. Deoarece nu mai este activ în timpul uscării, Criscito trebuie reactivat folosind o drojdie activă în aluat, cea care este utilizată în mod normal. De la 20 la 50 de grame se adaugă pentru fiecare kilogram de făină, pe lângă drojdia normală.
Acest lucru va îmbunătăți caracteristicile de calitate ale produselor coapte, aromă mai plăcută, conservare și mai mare digestibilitate.
Produs destinat uzului profesional.
Ingrediente
Făină de grîu tânăr de tip O
Conține gluten.
Valori nutriționale per 100g
Energie 1516kj /359kcal g
Grăsimi 0,9g
Carbohidrați 77 g
Zaharuri 1,7g
Proteine 13,2 g
Fibre 2,2gr.
Sare 0,01g
Informații de păstrare :
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Țara originii :
Italia.