Salamul de tip maghiar, a fost produs din ingrediente de calitate înaltă. Produs din porc pur, controlat cu strictețe și selectat atent, preparat cu ierburi aromate, sare și mirodenii dintre cele mai fine, după care a fost lăsat la maturat. Astfel, salamul de tip maghiar este recunoscut în întreaga lume.
Produsul se feliază la comandă, astfel cantitatea rezultată in urma felierii, este cantitatea aproximativă comandată de dumneavoastră.
Ingrediente
carne de porc, sare, dextroză, condimente, arome, antioxidanți E316, conservanți E250-E252.
Valori nutriționale per 100g
Energie 1573 kj / 379 kcal
Grăsimi 29,7g
Acizi grași saturați 14g
Carbohidrați 2,55g
Zaharuri 0g
Proteine 26,1g
Sare 4,68g
Informații de păstrare
Conservare 0° +4° C.
*Preț per 100gr.
Se poate felia minim 100-150gr.
Țara originii:
Italia