Salamul de tip Napoli, a fost produs din ingrediente de calitate înaltă. Produs din porc pur, controlat cu strictețe și selectat atent, preparat cu ierburi aromate, sare și mirodenii dintre cele mai fine, după care a fost lăsat la maturat. Astfel, salamul de tip Napoli este unul dintre cele mai apreciate din Italia și este recunoscut în întreaga lume.
Produsul se feliază la comandă, astfel cantitatea rezultată in urma felierii, este cantitatea aproximativă comandată de dumneavoastră.
Ingrediente
carne de porc, sare, vin Marsala fin, dextroză, arome, arome naturale, aromă de afumătură, condimente.
Valori nutriționale per 100g
Energie 1295 kj / 305 kcal
Grăsimi 24g
Acizi grași saturați 14g
Carbohidrați 3,44g
Zaharuri 1,79g
Proteine 19,4g
Sare 3,40g
Informații de păstrare
Conservare 0° +4° C.
Se poate felia minim 100-150gr.
*Preț per 100gr
Țara originii:
Italia