Salamul Nostrano este obținut după o rețetă tradițională veche. Carnea este tocată de mai multe ori și amestecul este condimentat cu sare si piper proaspăt măcinat, după gust, legat, lasat sa se usuce timp de 5-6 zile si apoi pus la maturare pentru o perioadă cuprinsă între 6 luni si 1 an. Inainte de a fi consumat, salamul este controlat in ceea ce priveste culoarea, fermitatea si aroma.
Produsul se feliază la comandă, astfel cantitatea rezultată in urma felierii, este cantitatea aproximativă comandată de dumneavoastră.
Ingrediente
carne de porc, sare, dextroză, condimente, arome, antioxidanți E316, conservanți E250-E252.
Valori nutriționale per 100g
Energie 1573 kj / 379 kcal
Grăsimi 29,7g
Acizi grași saturați 14g
Carbohidrați 2,55g
Zaharuri 0g
Proteine 26,1g
Sare 4,68g
Informații de păstrare
Conservare 0° +4° C.
*Preț per 100gr
Se poate felia minim 100-150gr.
Țara originii:
Italia