Făină cu conținut scăzut de proteine, ușor de utilizat și potrivită pentru toate aluaturile directe cu dospire scurtă unde este necesară o elasticitate bună.
CARACTERISTICI CHIMICE
Umiditate: maxim 15,5%
Proteine : min 10% (s.s.)
Cenușă : 00 max 0,55% (s.s.)
CARACTERISTICI REOLOGICE
W 200 Toleranță : -10 / + 30
P / L 0,60 Toleranță : + -0,10
Absorbție min 53%
Stabilitate min 3 ‘
Brabender Amylograph : Amilograma 800/1200 u.a
Ingrediente
Faină de grâu tânăr de tip ”OO”.
Valori nutriționale per 100g
Energie 1437kj /339kcal g
Grăsimi 0,9g
Acizi grași saturați 0g
Carbohidrați 71g
Zaharuri 1,5 g
Fibre 2g
Proteine 10g
Sare 0 g
Informații de păstrare :
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Țara originii :
Italia.