Faină din grâu moale de tip “00” cu continut ridicat de proteine, potrivita pentru toate aluaturile directe si indirecte cu dospire indelungata, unde este necesara o elasticitate excelenta. De asemenea, este potrivită în special pentru toate aluaturile cu maturare controlată a temperaturii (frigider).
CARACTERISTICI CHIMICE / FIZICE
Umiditate max 15,5%
Proteine: min 13%
Cenușă: 00 max 0,55%
CARACTERISTICI ROLOGICE Chopin Alveograf: W 300
Toleranță: -1 0 / + 3 0P / L 0,60
Toleranță: + -0.10
Farinograf Brabender: Absorbție min 53% –
Stabilitate min 3 ‘
Amilograf Brabender: Amilogramă 800/1200 u.a.
Ingrediente
Faină de grâu tânăr de tip ”OO”.
Valori nutriționale per 100g
Energie 1437kj /339kcal g
Grăsimi 0,9g
Acizi grași saturați 0g
Carbohidrați 69g
Zaharuri 1,5 g
Fibre 2g
Proteine 13g
Sare 0 g
Informații de păstrare :
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Țara originii :
Italia.