Pateul de carne de la Montana este un pate delicios din carne de porc și vită, întotdeauna pregătit de a fi întins, sau tăiat în bucățele, ideal pentru întreaga familie. Fără gluten.
Ingrediente
Carne de vită 25%, carne de porc 20%, grăsimi de porc, făină de orez, fibre de grâu(fără gluten), arome cu lactoză, agenți de îngroșare polifosfați, potențiatori de gust glutamat monosodic, conservanți nitriți de sodiu
Produsele evidențiate pot provoca reacții persoanelor alergice sau intolerante. Odată deschis a se consuma în decursul zilei.
Valori nutriționale per 100g
Energie 801 kj / 193 kcal
Grăsimi 14,0g
Acizi grași saturați 6,0g
Carbohidrați 4,0g
Zaharuri 0,2g
Fibre 3,5g
Proteine 11,0g
Sare 3,4g
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat.
Țara originii:
Italia