Otetul balsamic nu e fantastic doar in salate,il poti combina in nenumarate moduri. Dincolo de savoare are o multitudine de beneficii pentru organism: intareste sistemul imunitar,previne imbatranirea, ajuta la slabit, reduce colesterolul.
Legume la cuptor cu crema de otet balsamic:
– legume de sezon ( fiecare ce preferinte are)
– otet balsamic
– ulei de masline
-cimbru
-rozmarin
– parmezan ras
-sare,piper
Legumele se taie cubulete, se amesteca cu sare si piper. Separat se amesteca uleiul cu parmezanul si otetul balsamic. Se aseaza legumele in tava cuptorului , se coc aproximativ 25 de minute . Se scot si se stropesc cu sosul cremos.
Ingrediente
oțet de vin, must de struguri concentrat, colorant E 150d.
CONȚINE SULFIȚI.
Valori nutritive medii la 100 g
Energie: 356 kJ / 84 kcal
Grăsimi 0,6g
Acizi grași saturați 0g
Carbohidrați: 13 g
din care zaharuri: 13g
Proteine: 1,3g
Sare: 0,1g
Informații de păstrare
Păstrați într-un loc răcoros si uscat.
Țara originii:
Italia