Panettone artizanale de la I Mori se naște din arta patiseriei siciliene și din mâinile pricepute ale celor mai buni patiseri de pe insulă. Umplutura se face manual, cu creme obținute din îngrediente locale tipice și selectate.
Panettone, simbol al tradiției de Crăciun, cu forma și structura sa tipică alveolară, este umplut cu cremă cu o aromă unică de fistic si este acoperit cu o glazură fină de ciocolată și bucăți de fistic.
Ingrediente
Cozonac: făină ( făină de grâu tânăr de tip 0, fructoză, zahăr, drojdie naturală praf, emulsionant E471, lapte praf integral), apă, unt, gălbenuș de ou, miere, drojdie, E300.
Umplutura: zahăr, ulei vegetal ( de floarea soarelui, cocos, palmier), fistic 20%, lapte, unt de cacao, maltodextrină, arome, emulsionant E322.
Glazura: zahăr, grăsimi vegetale( palmier), zer de lapte praf, lapte praf integral, emulsionant: E492 ( lecitină de floarea soarelui), arome, fistic 2,8%.
Alergeni: glutine, lapte, soia, fructe în coajă.
Valori nutriționale per 100gr