Panettone este un produs de panificație, similar cozonacului, specific bucătăriei italiene. În mod tradițional, acesta conține stafide și alte fructe confiate.
Maina recomandă să-l gustați la temperatura camerei, să scoateți ceașca din hârtie înainte de a o tăia și să folosiți un cuțit pentru pâine cu lamă zimțată, fără a exercita presiune.
Ingrediente
făină de grâu moale, stafide, Coji de portocale confiate (coji de portocale, sirop de glucoză-fructoză, zahăr), Unt, Gălbenuș de ou proaspăt, Zahăr, Drojdie mamă naturală 7,2% (făină de grâu, apă), Sirop de zahăr inversat, Emulgatori : mono și digliceride ale acizilor grași (de origine vegetală), Lapte integral pasteurizat 0,7%, Sare, Arome naturale.
Poate conține nuci și soia.
Valori nutriționale per 100g
Energie 1511 kJ/ 360 kcal
Grăsimi 13g
Acizi grași saturați 8,8g
Carbohidrați 53g
Zaharuri 25g
Proteine 6,6g
Sare 0,40g
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat.
Țara originii:
Italia