Un panettone de înaltă calitate este recunoscut și după fructele confiate și stafide.
Panettone si Pandoro sunt prăjituri tipice sezoniere, produse în toata Italia, dar originare din zona Milano (Panettone) si zona Verona (Pandoro).
Ingrediente
Făină de grâu, 16,4% stafide, unt, 9,5% citrice confiate 11,2% (cuburi de coajă de portocală, sirop de glucoză-fructoză, zahăr, coajă de portocală măcinată, cuburi de cedru), zahăr, gălbenuș de ou proaspăt, drojdie naturală (grâu), sirop de fructoză, inversat sirop de zahăr, emulgator: mono- și digliceride ale acizilor grași; praf de zer, sare, arome naturale.
Poate conține soia și nuci.
Valori nutriționale
valoare energetică 1603 Kj – 382 kcal
Grăsimi 16 g
dintre care grăsimi saturate 9,7 g
Carbohidrați 52 g
dintre care zahăr 23 g
Proteine 6,1 g
sare 0,35 g
Informații de păstrare
A se păstra într-un loc uscat, departe de sursele de căldură. Este recomandabil să păstrați produsul într-un mediu cald, protejat în ambalajul original, cu cel puțin o oră înainte de servire.
Țara originii:
Italia