Pasta Mista este o formă tipică a sudului, în special a zonei napoletane, și are o tradiție transmisă de ani de zile.
Inițial femeile din casă, pentru a folosi pastele rămase, le amestecau pentru a crea supe gustoase și apetisante, iar rezultatul a fost atât de bun încât acest set de formate a devenit un nou format.
De Cecco, într-un mod inovator pe piața pastelor, a studiat o pastă mixtă cu 10 soiuri scurte și lungi, apropiindu-se și mai mult de tradiția regională.
Ingrediente
făină din grâu dur
Valori nutriționale per 100g
Energie 1490kj / 351 kcal
Grăsimi 1,5g
Acizi grași saturați 0,3g
Carbohidrați 69g
Zaharuri 3,4g
Fibre 2,9g
Proteine 14g
Sare 0g
Informații de păstrare
Păstrați într-un loc răcoros si uscat.
Țara originii:
Italia