De origine emiliană, Paglia e Fieno (paie și fân ) este un amestec delicios de culori și arome. Tagliatelele clasice cu ouă galbene sunt servite cu tagliatelle verzi, care își datorează culoarea adăugării de spanac în aluat.
Pastele Rummo, tipice bucătăriei emiliene, sunt excelente cu toate tipurile de sosuri, pește sau carne. Realizate din cea mai bună făină de grâu dur amestecată cu ouă proaspete italienești, pentru o foaie aspră și parfumată, după cum dictează tradiția.
Ingrediente
Paste cu ou: Făină de grâu dur, OUĂ 23,9%.
Paste cu spanac: Făină de grâu dur, OUĂ 23,4%, spanac dezhidratat pudră 1,8%.
Poate conține urme de soia.
Valori nutriționale per 100g
Energie 1561 kJ/ 369 kcal
Grăsimi 3,5 g
Acizi grași saturați 1,0 g
Carbohidrați 66,5 g
Zaharuri 2,2 g
Fibre 2,5 g
Proteine 16,5 g
Sare 0,155 g
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat.
Țara originii:
Italia