Brânză maturată de oaie- Pecorino Romano preț/100gr.

14,10 lei

Pecorino Romano

Stoc epuizat

Categorii: ,
Acest produs se feliaza la cerere, cantitatea minima care rezulta in urma taierii este de 200-250 de grame. Pretul afisat pe site este pentru 100 de grame de produs, acest pret se va aplica la cantitatea rezultata in urma taierii.

Acest produs nu poate fi achizitionat direct cu plata cu card online, ci doar ramburs, dupa ce ati fost informat de valoarea exacta a comenzii.

Adevăratul Pecorino Romano DOP, cu aromă de fructe uscate prăjite, cu note florale și un gust ușor picant. O brânză excelentă de masă și pentru ras, inevitabilă în bucătăria tipică italiană,din zona  romană, un ingredient fundamental pentru o carbonara excelentă.

Coaja este netedă, pasta este albă, dură, compactă. Coaja se caracterizează prin marcajul tipic. Are o aromă picantă mai mult sau mai puțin intensă în funcție de condimente.

Vechii italieni romani apreciau deja Pecorino Romano: în palatele imperiale era considerat condimentul potrivit în timpul banchetelor și conservarea îndelungată a făcut din acesta un aliment de bază în timpul călătoriilor legiunilor romane, deoarece este energic și foarte digerabil.

Ingrediente: lapte de oaie întreg termizat, cheag de miel, fermenti lactici selectați, sare.

Originea laptelui: ITALIA

Valori nutriționale

Valoare energetică (calorii) 387 kcal

Proteine ​​31,8 g

Carbohidrați 3,63 g

zaharuri 0,73 g

Grăsime 26,94 g

saturat 17,115 g

monosaturat 7.838 g

polinesaturat 0,593 g

colesterol 104 mg

Sodiu 1200 mg

 

Informații de păstrare : 

A se păstra într-un loc uscat și răcoros.

 

Se poate tăia minim  200-250gr.

 

Țara originii :

Italia.

Informații suplimentare

Greutate 0,11 kg
Deschide chat
1
Salut, cu ce te putem ajuta azi?