Folosind fileul de somon cu ulei de măsline Rio Mare, puteți să puneți pe masă un gust clasic și irezistibil, bine curățat de piele și oase, pentru un preparat ușor și bogat în nutrienți. Datorită culorii sale roz, acest pește este unul bogat în Omega-3, o sursă nobilă de proteine, fosfor, iod, vitamina B12 și vitamina D.
File de somon copt in aburi, în ulei extravirgin de măsline.
Ingrediente
somon, ulei de măsline, sare.
Valori nutriționale per 100g
Energie 710 kJ / 170 kcal
Grăsimi 10 g
Acizi grași saturați 1.9 g
Vitamina D 4.3 ug
Vitamina E 4 mg
Niacina 5.9 mg
Vitamina B12 1.4 ug
Fosfor 200 mg
Proteine 20 g
Sare 1 g
Informații de păstrare
Păstrați într-un loc răcoros si uscat.
Dacă nu este consumat în întregime a se păstra la frigider acoperit de ulei.
Țara originii:
Italia