Salamul crud Filzetta are un gust aparte care complimentează orice tip de brânzeturi, aroma sa este una clasică care îți trimite gândul și papilele gustative în Italia. Carnea este măcinată un pic mai mare, aromatizată cu sare și piper negru, apoi introdusă în membrană naturală; salamul este ținut la uscat până se acoperă de un strat de mucegai nobil.
Membrană naturală necomestibilă.
Umplut într-un intestin natural și legat EXCLUSIV MANUAL.
Ingrediente
carne de porc, sare, dextroză, arome, condimente, antioxidanți E301, conservanți E252-E250.
Valori nutriționale
ENERGIE 1598 kJ/385 kcal
GRASIMI 31 g
GRĂSIMI MATURATE 12 g
CARBOHIDRATI 1,06 g
ZAHARURI 0,08 g
PROTEINE 25,34 g
SARE 3 g
Informații de păstrare
Conservare 0° +4° C.
Se vinde întreg, o bucată are aproximativ 400-450gr.
Țara originii:
Italia