Carnea folosită a fost născută, crescută și sacrificată în Italia de micii crescători și fermieri locali.
Produsul nu conține alergeni, OMG-uri, derivați din lapte, gluten și glutamat.
Rețetă tradițională.
Prelucrare: este produs cu carne de cal selectată, denervată și degresată cu precizie și amestecată cu 10% din gâtul de porc pentru a-l menține moale și rotunjind gustul cu o parte grasă de o calitate extremă, apoi maturat timp de aproximativ 20 de zile în celule de zidărie.
Perechi: recomandat ca aperitiv sau gustare cu o felie frumoasă de pâine caldă și însoțit cu un pahar de vin roșu.
Ingrediente:
carne de cal și porc, sare, dextroză, arome naturale. Antioxidant: ascorbat de sodiu. Conservant: azotat de potasiu, azotit de sodiu
Valori nutriționale:
Calorii 285kcal,
Grăsimi 18g,
Carbohidrați 0,5g,
Proteine 28g
Depozitare: depozitați într-un loc răcoros și uscat.
Informații de păstrare
Conservare 0° +4° C.
*Preț per 100gr
Produsul nu se feliază.
Țara originii:
Italia