Slănina rulată este obținută din partea grasă a porcului, care odată tăiată, este sărată, lăsată să matureze și în final rulată. Urmează faza de condimentare naturală care durează aproximativ trei luni. Calitatea înaltă a sălinii porcului, procesată cu atenție după rețete tradiționale, este îmbogățită de o balanță perfectă de condimente și arome , iar in interior se menține o inimă moale, cu o aromă extrem de intensă.
Ingrediente
Slănină de porc, sare, dextroză, arome, condimente, antioxidanți E301, conservanți E250, E252
Valori nutriționale per 100g
Energie 1924 kj / 466 kcal
Grăsimi 44,9g
Acizi grași saturați 17,3g
Carbohidrați 0,51g
Zaharuri 0,3g
Fibre 0g
Proteine 15,1g
Sare 3g
Informații de păstrare
Conservare +4° C.
Se poate felia minim 100-150gr.
*Preț per 100gr
Țara originii:
Italia