Ragu ‘montanaro cu ciuperci și cârnați, carne selectată dintr-un lanț de aprovizionare controlat, preparată fără conservanți. Ragu de porc.
Ingrediente
Concentrat de roșii 18%, apă, Pulpă de roșii 16%, Carne de porc 13%, Ciuperci Champignon 13%, 5% cârnați (carne de porc, sare, vin alb, piper negru, usturoi), Ciuperci porcini, Morcovi Uscați și rehidratați 3%, Ceapă, Amidon de porumb, Ulei de floarea soarelui, Țelină, Zahăr, Sare, Arome, Cimbru 0,1%.
Fără gluten Fără conservanți adăugați.
Valori nutriționale per 100g
Energie 359 kj / 86 kcal
Grăsimi 4,0g
Acizi grași saturați 1,0g
Carbohidrați 7,5g
Zaharuri 4,7g
Fibre 1,5g
Proteine 4,2g
Sare 1,0g
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat. După deschidere a se păstra la frigider și a se consuma în 5 zile.
Țara originii:
Italia