Sosul de roșii biologice este realizat din roșii lungi și/ sau rotunde, caracterizate prin adaptabilitate la solurile saline în care sunt cultivate în cea mai mare parte și prin maturarea simultană a plantei (din iulie până în septembrie). Apa practic salbatică, tipică acestor meleaguri, dă dulceță acestor soiuri de roșii. Roșiile recoltate sunt procesate astfel încât să păstreze aromele și proprietățile nutritive. Valoarea medie a gradului de brix, o unitate de măsură care este utilizată pentru a exprima nivelul de dulceață al acestui produs este cuprinsă între 8 și 9.
Ingrediente
Roșii biologice din Emilia Romagna.
Fără sare , fără additivi.
Valori energetice
Energia
|
139 kJ / 33 kcal |
Grassi
di cui: acidi grassi saturi
|
0 g
0 g
|
Carboidrati
di cui: zuccheri
|
5,3 g
4,4 g
|
Fibre
|
2,7 g |
Proteine
|
1,7 g |
Sale
|
0 g |
Informații de păstrare
A se păstra în loc uscat și răcoros. După deschidere a se păstra la frigider și a se consuma în 3-4 zile.
Țara originii:
Italia