Béchamel este un sos foarte prezent în bucătăria italiană, pe bază de lapte și unt, care se pretează la diverse utilizări în bucătărie, atât pentru preparate dulci, cât și pentru sărate. De la bechamel, de exemplu, puteți crea o cremă de lapte, o umplutură dulce sau o cremă de brânză pentru macaroane. Pe scurt, posibilitățile sunt multe, dar în opinia mea moartea lui este în lasagna!
Ingrediente
Lapte degresat, smântână, făină de grâu, amidon modificat, sare, îngroșător ( gumă de xantano E415), aromă naturală de nucșoară.
Conține gluten.
Produsele evidențiate pot provoca reacții persoanelor alergice sau intolerante.
Valori nutriționale per 100g
Energie 634 kj / 153 kcal
Grăsimi 11g
Acizi grași saturați 8g
Carbohidrați 10g
Zaharuri 4,0g
Proteine 3,0g
Sare 0,75g
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat.
Țara originii:
Italia