Sosul Arrabbiata Bella Parma este de origine italiană și este considerat a fi unul dintre cele mai picante sosuri de roșii din Italia. Termenul Arrabbiata este folosit pentru a descrie furia, astfel acest termen se regăsește și în acest sos datorită caracteristicilor sale, iar intensitatea acestuia datorită ardeiului iute folosit adaugă un plus de savoare pastelor, cărnii sau preparatelor de pește.
Ingrediente
pulpă de roșii 31%, concentrat de roșii, apă, ulei de floarea soarelui, amidon din cartofi modificat, sare, zahăr, usturoi 0,7%, ulei de măsline, pătrunjel, ardei iute 0,13%.
Valori nutriționale per 100g
Energie 234kj / 56 kcal
Grăsimi 2,5g
Acizi grași saturați 0,3g
Carbohidrați 5,8g
Zaharuri 4,4g
Fibre 1,9g
Proteine 1,6g
Sare 1,2g
Informații de păstrare
Păstrați într-un loc răcoros si uscat.
După deschidere a se păstra la frigider și a se consuma în 4 zile.
Țara originii:
Italia