Brânza Cheddar este un tip de brânză tare care este obținută din lapte de vacă pasteurizat. Are o culoare gălbuie, iar textura acesteia poate să fie sfărămicioasă. Este maturată între 9 și 24 luni. Este o sursă de proteine, bogată în calciu și este o bună sursă de probiotice.
Produsul se porţionează la comandă, astfel cantitatea rezultată in urma porţionării este aproximativ cantitatea comandată de dumneavoastră.
Ingrediente
Lapte de vacă pasteurizat, sare, cheag, fermenți lactici, colorant(E160lb).
Produsele evidențiate pot provoca reacții persoanelor alergice sau intolerante.
Valori nutriționale per 100g
Energie 1725 kj / 416 kcal
Grăsimi 34,9g
Acizi grași saturați 21,7g
Carbohidrați 0g
Zaharuri 0g
Proteine 25,4g
Sare 1,76g
Informații de păstrare
Conservare +4 °+6° C.
Țara originii:
Italia